ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ – ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

  Ο πελάτης κατόπιν ενημέρωσης του συνολικού ποσού της παραγγελίας
  μπορεί να προχωρήσει σε κατάθεση στον επαγγελματικό λογαριασμό μας από τράπεζα, τα χρήματα του είναι ασφαλή αφού το καταθετήριο λειτουργεί και ως απόδειξη. Ο άνωθεν τρόπος πληρωμής επιτρέπει την αποστολήπροϊόντων μέσω πρακτορείων μεταφορών όπου τα μεταφορικά είναι πάρα πολύ χαμηλά ακόμη και για πολύ μεγάλα δέματα , ενώ ο χρόνος παράδοσης δεν ξεπερνάει τις 3 εργάσιμες ημέρες ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδος.
   
 2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛ.ΤΑ. ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

  Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας , η αποστολή προϊόντων γίνεται μέσο των ΕΛ.ΤΑ. Με ένδειξη Αντικαταβολής μετρητοίς Όπου η τιμή των μεταφορικών γίνεται ανάλογα το βάρος και τον όγκο του δέματος , στο συνολικό ποσό της παραγγελίαςπροστείθετε, το ποσό των μεταφορικών , αφού τα μεταφορικά καταβάλλονται μαζί με την εντολή αποστολής από τον αποστολέα, σε περίπτωση που ένας πελάτης αρνηθεί το δέμα , ή την παραλαβή του μετά την εντολή του πελάτη για αποστολή της παραγγελίας , μετά από (2-3 φορές ανάλογα την περίπτωση ) διακόπτουμε την αποστολή προϊόντων στον συγκεκριμένο πελάτη με την επιλογή ΕΛ.ΤΑ.
   
 3. ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΛΑΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ COURIER ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ

  Ο πελάτης αφού στείλει τα προϊόντα που επιθυμεί , τον ενημερώνουμε για το συνολικό ποσό της παραγγελίας του , στην συνέχεια μπορεί να δώσει εντολή παραλαβής & πληρωμής σε οποιαδήποτε εταιρία courier (acs,speedex,γενικηταχ. κ.α.) που επιθυμεί με χρέωση μεταφορικών του παραλήπτη και άμεση εξόφληση τωνπροϊόντων που έχει ήδη αγοράσει.Η διαδικασία επιτρέπει στον πελάτη να χρησιμοποιήσει τις ειδικές τιμές που προσφέρει η κάθε εταιρία που συνεργάζεται ο πελάτης βάση τον λογαριασμό του στις εταιρίες courier.